Velkommen til Hennecke Stauder

Om Hennecke Stauder

Bodil Hennecke

Efter jeg havde færdiggjort min uddannelse til gartner, tog jeg en tur til det store udland i et halvt års tid, for derefter at vende hjem til Danmark igen. Her startede jeg hos en grøntsagsproducent, men indså hurtigt at det var stauderne der trak. Derfor forpagtede jeg noget jord (3200m2) og så var Hennecke stauder i gang. Men kun på halvtid.
Jeg arbejdede fra morgen til eftermiddag hos grøntsagsproducenten og om aftenen på mit eget Hennecke stauder. 15 år senere overtog jeg ejendommen med dertil hørende jorder, og udviklingen er stadig i gang. I dag er det en mere moderne produktion på 3,5 Ha., med udvikling på flere fronter.
Hennecke Stauder startede med ca. 5000 planter og i dag produceres der mere end 500.000 planter om året, og over 1300 varenumre.

 

Klimapolitik

Hos Hennecke Stauder er der i dag fokus på mere miljø venlig produktion, med mere brug af bio-simulanter og nyttedyr end NPK gødninger og div. sprøjtemidler. Potterne er skiftet til 100 % genbrugs plast og 100 % genanvendelige. Etiketterne vi anvender er af 50% genbrugsmateriale.
Container pladserne er blevet effektiviseret så der kan stå flere planter pr. m2. og derved giver et mindre vandspild.
Hennecke Stauder